Era rekryterare.
Vår data.

Vår digitala tjänst Network är en prisvärd lösning för er som snabbt vill komma i kontakt med kandidater och kan tänka er att göra en del av jobbet själva.

Ett digitalt verktyg för
framtidens rekryterare.

Slipp onödig administration och kontakter med ointressanta kandidater. Network är enkelt och går snabbt att lära sig.

Uppdaterad data

Stockholm Headhunting har nyligen varit i kontakt med de flesta kandidaterna i Network. Det ger systemet en betydligt högre träffsäkerhet än publika nätverk.

Filtrerat urval

Våra erfarna researchers har manuellt valt ut samtliga kandidater i Network. Vi gör en unik search för varje uppdrag ni ger oss och levererar kontaktuppgifter till de kandidater vi tror på.

Kompletta kontaktuppgifter

Ni får tillgång till all information vi har om våra kandidater – allt samlat på ett och samma ställe. Network sållar bort ofullständiga profiler för att säkerställa att ni bara betalar för kompletta uppgifter.

Smarta verktyg

Network är användarvänligt och enkelt att komma i gång med. Verktygets tydliga upplägg gör att ni snabbt kan söka och sortera bland kandidaterna. Ni får en bra överblick och minskar risken att intressanta personer tappas bort.

Enkelt att komma igång

Ni är i gång med Network på mindre än en minut. Vi levererar alla kandidater inom tio arbetsdagar. Eftersom verktyget är webbaserat når ni det och all dess information var ni än befinner er.

Prisvärt

Ni kontaktar kandidaterna själva och sköter intervjuerna på egen hand, vilket ger ett betydligt lägre pris än när vi sköter hela processen. Ni betalar samma låga pris oavsett hur många kandidater ni anställer med hjälp av Network.

Snyggt, enkelt och funktionellt.

Enkelt att komma igång

Inom max 10 arbetsdagar har ni kandidater att arbeta med, och oftast snabbare än så. Alla kandidater presenteras via vårt webbgränssnitt.

Användarvänligt

Vår användargränssnitt innehåller bara de nödvändigaste funktionerna för att göra ditt arbete så enkelt som möjligt.

Lätt att få överblick

Genom att enkelt och effektivt kunna sortera intressanta kandidater tappar ni inte bort någon av dem. Det gör att ni snabbt kan fokusera på de mest intressanta personerna.

Uppgradera till Headhunting

Vill du ha profesionell hjälp hela vägen? Uppgradera till headhunting och få hela processen ledd av oss.

Testa Headhunting

Vi jobbar med de
bästa inom tech.

Vi arbetar med Sveriges främsta företag inom tech, oavsett vilken fas de befinner sig i. Med vår hjälp lyckas de attrahera de bästa kandidaterna och bygga de bästa teamen.

Hör av dig.

Har ni frågor om hur vi på Stockholm Headhunting kan hjälpa er, eller om priser och tillvägagångssätt? Hör av er till oss!

Kontakta oss