På plats kan
vi göra mer

Vi vet att nära samarbeten leder till bäst resultat. På plats hos er kan vi effektivisera rekryteringsarbetet. Vi blir en del av ert team och hjälper er implementera långsiktiga förbättringar.

Vårt recept för
framgångsrik rekrytering

Oavsett om det handlar om korta punktinsatser eller långtgående organisationsförändringar ger våra konsulter ovärderlig hjälp för växande organisationer.

Långsiktig strategi

Utifrån era långsiktiga verksamhetsmål ringar vi in vilka kompetensbehov ni har. Vi skapar rätt strategier för att rekryteringen ska bli effektiv, smidig och lönsam – och passa just er.

Er styrka som arbetsgivare

Vi hittar kärnan i det som gör er unika som arbetsgivare, skapar en röd tråd och formar ett konkurrenskraftigt Employer Brand. Vi slipar på alla aspekter som krävs för att ni ska kunna attrahera och behålla de talanger ert företag behöver.

Målgrupp och marknadstrender

Olika målgrupper ställer ofta olika krav på sina framtida arbetsgivare. Vi skapar kluster av utvalda kandidater och analyserar vad de lockas av. På så sätt kan vi sedan kommunicera effektivt och skräddarsy olika grupper.

Skräddarsydd rekryteringsprocess

Vi ger er de rätta förutsättningarna att alltid ha ett bra inflöde av intressanta kandidater. Genom att dessutom integrera ert Employer Brand i rekryteringsprocessen ser vi till att attrahera personer som delar er vision och era värderingar.

Smarta kommunikationsstrategier

Vi vässar er kommunikation genom att skapa strategier för er karriärsajt, interna kampanjer, sociala medier, storytelling och mycket mer. Utifrån era behov och målsättningar hjälper vi er att paketera ert budskap och välja rätt kanaler.

Genomför och följer upp

Genom effektiva verktyg, modeller och mål stöttar vi er i vardagen. Vi ser till att kontinuerligt optimera ert Employer Brand så att ni förblir en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa kandidaterna.

Vi jobbar med de
bästa inom tech.

Vi arbetar med Sveriges främsta företag inom tech, oavsett vilken fas de befinner sig i. Med vår hjälp lyckas de attrahera de bästa kandidaterna och bygga de bästa teamen.

Hör av dig.

Har ni frågor om hur vi på Stockholm Headhunting kan hjälpa er, eller om priser och tillvägagångssätt? Hör av er till oss!

Kontakta oss