Välkommen till Sveavägen 82!

Vet du vad du behöver hjälp med?
Ring någon av oss.

 
Anders Achilles

Anders Achilles

CEO & Founder

Anders Achilles
CEO & Founder

Anders Achilles är pappa till tre barn och Stockholm Headhunting som drog igång 2010. Innan det hade han rekryterat både i egen och andras regi, men ville med Stockholm Headhunting modernisera techrekrytering och ge högre kvalitet till kunder och kandidater. Anders vill gärna vara med överallt men ska på pappret arbeta med affärsutveckling och marknadsfrågor. Ring honom om du vill veta mer om Stockholm Headhunting eller har funderingar på samarbeten i någon form.

Philippe Khodr

Philippe Khodr

Head of Sales

Philippe Khodr
Head of Sales

Utbildad civilekonom med ett starkt personligt intresse för IT och ny teknik. Philippe ansvarar för att vi arbetar med rätt kunder, har tydliga avtal, och att vi inte lovar mer än vi kan leverera. Han gillar att nörda ner sig i att bygga smarta tekniska lösningar hemma, vilket inte alltid uppskattas av sambon. Är i övrigt nostalgiker och samlar på gamla TV-spel, i synnerhet allt Nintendorelaterat.

Frida Modig

Frida Modig

Head of Headhunting

Frida Modig
Head of Headhunting

Frida är en aktiv naturmänniska som älskar struktur, lakrits och spontana dopp. Som Head of Headhunting är Frida ansvarig för att vår leverans håller hög kvalitet, och att våra Researchers och Headhunters trivs, utvecklas och har rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb. I rollen som Tech Headhunter hjälper hon också våra kunder och kandidater att hitta varandra. Kontakta Frida om du vill jobba med oss eller hos oss, eller om du har tips på en gräsmatta som skulle behöva krattas.

Camilla Tykoson

Camilla Tykoson

Head of On Site

Camilla Tykoson
Head of On Site

Camilla är en proffsminglande Wine Lover med ursprung i Västerås, men som började sin rekryteringskarriär i de värmländska skogarna. Hon har vart på Stockholm Headhunting i ett antal år, rekryterat till en stor bredd av kunder och tycker det mesta inom tech är häftigt. Idag är hon en senior konsult på On Site och bidrar med all sin visdom på plats hos kund. Som Head of On Site ansvarar hon även för att driva affärsområdet och se till så att alla konsulter är glada. Kontakta Camilla om du behöver de vassaste techrekryterarna på plats hos dig, eller om du är nyfiken på vilket roliga uppdrag du skulle kunna få jobba med.

Cecilia Bergerståhl

Cecilia Bergerståhl

Senior On Site Consultant

Cecilia Bergerståhl
Senior On Site Consultant

Cecilia är utbildad personalvetare från Uppsala Universitet och har arbetat med rekrytering inom Tech/IT sedan 2010. Var Stockholm Headhuntings första anställda, och har fått vara med på hela resan från det att hon och Anders satt i en skrubb på ett kontorshotell och arbetade i Excelark, till dagens bolag med närmare 20 anställda, flera affärsområden och med ett väletablerat namn bland Stockholms Techbolag. Cecilia har gått från att arbeta inhouse till att nu arbeta som senior konsult på On Site.

Runa Ås

Runa Ås

On Site Consultant

Runa Ås
On Site Consultant

Runa har jobbat på Stockholm Headhunting sedan 2016. Hon är en glad person med ett stort intresse för teknik och har precis avslutat en kurs i C#. Lägg till henne på LinkedIn eller maila så kan hon berätta om vilka positioner hon jobbar med just nu.

Olle Ringström

Olle Ringström

On Site Consultant

Olle Ringström
On Site Consultant

Olle är en självutnämnd quizmästare som är lite-bra-på-allt, men sina spetsar har han i kontakten med människor. Han har länge haft ett starkt teknikintresse och började med att bygga skunk.nu-sidor i HTML åt sina klasskamrater i utbyte mot godis från skolans kiosk. Olle har arbetat med det mesta mellan himmel och jord men har sedan sin personalvetarutbildning arbetat inom Human Resources där styrkan och intresset ligger i rekrytering. En flitig användare av kontorets PS4 med tillhörande VR-set.

Terese Olsson

Terese Olsson

Tech Headhunter

Terese Olsson
Tech Headhunter

Terese är en valpälskande, före detta amatörfotbollsspelare som är en queen på dansgolvet. Som tidigare Researcher har Terese en djup IT-kunskap i sin nuvarande roll som Tech Headhunter där hon ansvarar för bolagets både stora, återkommande kunder samt mindre start-up bolag. Kontakta Terese om du behöver hjälp med grym rekrytering eller om du vill ta en sväng-om på dansgolvet.

Sara Boman

Sara Boman

Tech Headhunter

Sara Boman
Tech Headhunter

Sara är Tech Headhunter

Lisa Pihl

Lisa Pihl

Tech Headhunter

Lisa Pihl
Tech Headhunter

Lisa är bolagets tondöva, rastlösa, B-kändisexpert som idag jobbar som Tech Headhunter. Hon har jobbat i rollen som både Researcher och Team Lead tidigare men trivs bäst med att idag jobba i ett nära samarbete med våra kunder och kandidater. Hör av dig till Lisa om du vill ha hjälp med att hitta bolagets nästa star!

Robin Solem

Robin Solem

Teamlead Research

Robin Solem
Teamlead Research

Robin trivs när han får vara kreativ och kan inte rå för att han allt som oftast pratar idéer om allt möjligt mellan himmel och jord. I övrigt en idrottsintresserad, hängiven far som sätter stort värde i att skapa en bra atmosfär genom rollen som Research Team Lead. Robin är en av de mest seniora på bolaget och har bred kunskap om branchen. Är du intresserad av en ny spännande roll inom Tech/IT så lotsar han dig rätt. Hör av dig!

Cecilia Nork

Cecilia Nork

Tech Researcher/Office Manager

Cecilia Nork
Tech Researcher/Office Manager

Cecilia är nörd på det mesta och kan quota GoT, LOTR och SHL statistik i sömnen och som youtubar Johan Olssons 5 mil i Val Di Fiemme när motivationen tryter. Kontorets mest ordningssamma person som med sin analytiska personlighet är grym på att sätta sig in i detaljer, både inom tech och i största allmänhet. Cecilia har läst personalvetenskap och jobbat brett med HR innan hon till slut hittade sin plats inom headhunting. Hon har gedigen erfarenhet som Researcher och är även inköps- och kontorsansvarig.

Sofie Axing

Sofie Axing

Tech Researcher

Sofie Axing
Tech Researcher

Sofie är kontorets utsedda citat-maskin då hon efter flera år utomlands ofta bjuder på många nyskapade svenska ord och en hel del medföljande skratt. Hon brinner för att hitta talanger och vet att rätt person på rätt plats är vägen till en lönsam, kreativ och kul arbetsplats. Med stor entusiasm för det digitala ser hon på jobbet som researcher som en spännande skattjakt.

Ida Linnertorp

Ida Linnertorp

Tech Researcher

Ida Linnertorp
Tech Researcher

Denna rastlösa malmöit vars skånska stämma klingar genom headhunting bruset pluggade socialantropologi och började därefter jobba med rekrytering. Ida är superdålig på allt som har att göra med bollsporter, serier och bloggar, men däremot en jäkel på att ha många bollar i luften, spruta idéer och ha ett öga för detaljer. Ida jobbar som researcher och har ett brett kontaktnät av duktiga personer inom techbranschen.

Caroline Näsström

Caroline Näsström

Tech Researcher

Caroline Näsström
Tech Researcher

Från Smålands djupaste skogar kommer Caroline som lämnade hästarna för karriären. Hon drivs av utmaningar såväl stora som små och jobbar hårt för att nå dem. Caroline är kommunikativ med ett naturligt säljdriv och är kontorets glädjespridare som alltid har nära till skratt. Kontakta henne gärna via mejl eller LinkedIn om du är nyfiken på en ny utmaning eller om du vill veta vilka roller hon sitter med just nu.

Amanda Carlson

Amanda Carlson

Tech Researcher

Amanda Carlson
Tech Researcher

Amanda är bolagets energiknippe från Östergötland. Hon trivs bäst när hon får prata av sig på kontoret såväl som snacka tech och jobb med kandidater. Hon arbetar med search och engageras av att hitta de absolut skickligaste talangerna där ute till våra kunder som behöver deras expertis. Kontakta Amanda om du är nyfiken på en ny utmaning!

Erika Stigulfsdotter

Erika Stigulfsdotter

Tech Researcher

Erika Stigulfsdotter
Tech Researcher

Erika är företagets bollkonstnär som bokstavligt talat är van att ha många bollar i luften. När hon inte hittar Stockholms tech talanger så är hon innebandymålvakt på både landslagsnivå och i Svenska Superligan! Erika har ett pannben som får Gunde Svan att bli skakis och med hennes vinnarskalle så ger hon sig inte förrän hon hittar det våra kunder söker. Kontakta Erika om du är på jakt efter nya utmaningar.

Helena Westin

Helena Westin

Styrelseordförande

Helena Westin
Styrelseordförande

Helena är vår styrelseordförande sedan 2016 och har tidigare varit marknadschef på Svenska spel, marknadsdirektör på mobiloperatören 3, suttit i Aftonbladets koncernledning och varit vd på reklambyrån Paradiset DDB på 90-talet. Helena var en av eldsjälarna bakom den första Pridefestivalen i Sverige 1998. Förutom ordförandeuppdraget i Stockholm Headhunting är Helena rådgivare och styrelseproffs till bl a varumärkes- och designbyrån Identity Works, fin-tech bolaget Cinnober Financial Technology, QX förlag , RFSLs insamlingsstiftelse och Sveriges Television, m fl. Helenas grundtes är att alla organisationer och företag behöver mer kreativitet, innovation och utveckling för att blomstra. Att lyssna, läsa och ständigt lära sig mer för att förstå bättre är hennes passion.