Rätt kandidat.
Varje gång.

Genom effektiv headhunting hittar vi de kandidater som kommer att fungera bäst för er. Det kan vara personer som aktivt söker nytt jobb eller andra som inte ens tänkt tanken på att byta arbetsplats.

Sex steg till bättre
headhunting.

Tack vare vår långa erfarenhet och väl beprövade processer kan vi garantera dig att vi alltid hittar de bästa kandidaterna.

Search

Varje specifikt uppdrag tilldelas ett team med researchers och rekryterare. Genom att vara en aktiv del av Sveriges tech-värld håller vi oss väl uppdaterade om var duktiga personer finns, vart de är på väg och vad de har för ambitioner.

Kontakt

All kontakt med kandidater sker via telefon, vilket hjälper oss att bygga personliga relationer. Det ger oss optimala möjligheter att i ett senare stadium matcha relevanta personer med kundens jobberbjudanden.

Intervjuer

De kandidater som går vidare intervjuas i två steg – först över telefon, sedan på plats hos oss. Det gör att vi lär känna individen och hens önskemål väl. På så vis kan vi garantera hög kvalitet på alla våra rekommendationer.

Presentation

Vi presenterar ett antal utvalda kandidater vid ett och samma tillfälle i stället för enstaka förslag då och då. De personer vi presenterar är duktiga på det de gör, intresserade av er och godkända av oss.

Kundintervjuer

Utöver headhunting hjälper vi till med administration, coachning och kvalitetssäkring av era egna processer. Vi erbjuder även personlighetstester och utvärderingar av teknikkunskaper.

Avtal

Vi har mycket goda kunskaper om vad kandidaterna förväntar sig av sin nästa arbetsgivare. Det gör att vi kan hjälpa er att sätta ihop attraktiva paket som fokuserar på mer än bara lön.

Vi jobbar med de
bästa inom tech.

Vi arbetar med Sveriges främsta företag inom tech, oavsett vilken fas de befinner sig i. Med vår hjälp lyckas de attrahera de bästa kandidaterna och bygga de bästa teamen.

Hör av dig.

Har ni frågor om hur vi på Stockholm Headhunting kan hjälpa er, eller om priser och tillvägagångssätt? Hör av er till oss!

Kontakta oss